Travel Jewelry

CREOLES D’ALEXANDRINE

Creoles d’Alexandrine werd gestart in 2003 door de zeer getalenteerd en dynamische Francine Bramli. Ze kwam met een nieuwe visie in de sieraden industrie. Begin 2003 lanceerde Creoles d’Alexandrine haar eerste collectie van mode-sieraden. De visie was om aangepaste trendy sieraden te voorzien van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf heeft een uitgebreid klantenbestand met klanten uit alle delen van Frankrijk. Elke collectie is gerijpt in design, stijl en look met een breed scala van Creoolse Clips en doorboorde oorbellen in verschillende vormen en kleuren. .

PHILIPPE DESCAMPS

Philippe Descamps ontwerpt sinds 2007 sieraden met natuurlijke stenen, parels en hout. Hij heeft een voorkeur voor bergkristal, amethist, citrien, ebbehout en ambachtelijke glasparels. Zijn bron van inspiratie ? 15 jaar ervaring met luxe sieraden en mode. Alle stuks zijn “handmade in Brussels” door hemzelf, zo hebt u de zekerheid om iets unieks te dragen!

DOMINIQUE DENAIVE

Sinds 1981, heeft ontwerper Dominique Denaive zich gewijd aan zijn passie: het creëren van prachtige sieraden. Hij werkt in de eerste plaats met hars en ontwerpt unieke collecties in beperkte aantallen. In1989 maakte hij zijn eigen label, waarna hij verder succes oogt met de opening van zijn eigen winkel in 2002.